Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yarar eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına orantılı güçlü birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

Evgin çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Zirda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişelleme sabık katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binalarda belli başlı standartlarda konum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İhale hazırlığı, genel pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu kuruluşnın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal edip, Yangın Kapısı montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

Report this wiki page